Протокол засідання робочої групи Комітету СРП ЛРУ

Дата проведення: 23 березня 2021 року

Місце проведення: в режимі скайп-конференції

Присутні: М.Іванчихін, С.Зеленський, В.Колодяжний, Л.Панчук, О.Іванько, М.Редька, В.Якименко, І.Шевчук, С.Щербань, М.Веліканов, О.Смірнов,  О.Пархоменко, Я.Петровська.

Питання, які розглядали:

  1. Система підрахунку  загальнокомандних результатів.

1.Було вислухано пропозицію Іванька Олексія щодо нової системи підрахунку очок:

Максимальна кількість за перше місце в кожній групі рахується по формулі: кількість спортсменів,які фінішували +1; кожне наступне місце отримує на 1 оч. менше, зняті з дистанції отримують по 1 оч. 
А також пропозицію Зеленського Сергія, який запропонував 4 варіанти:
Для загальнокомандного заліку беруть участь категорії: Ч/Ж- 12, 14, 16, 19, 20, 35/40+ (всього 12 категорій)

Варіант 1:
У загальнокомандний залік включати по два кращих результати з кожної категорії (24 результати). Тільки 12 кращих результатів з 24 ідуть в залік, з будь-якої групи в кожному виді пограми. 

Варіант 2:
Ідентичний з першим, тільки при реєстрації конкретно вказується, які саме спортсмени, з яких категорії дають бали для команди. 

Варіант 3:
Склад команди 16 осіб (вказується при реєстрації). 14 або 12 кращих результати ідуть в залік, з будь-якої групи в кожному виді програми. 

Варіант 4:
Склад команди не обмежується. 14 або 12 кращих результати ідуть в залік, з будь-якої групи в кожному виді програми.

Для усіх варіантів підрахунок ведеться по таблиці: 

Пропозицію Іванька Олексія підтримали 3 особи. 
Пропозицію Зеленського Сергія (варіант 1) підтримали 7 осіб.  

  1. варіант, запропонований Сергієм Зеленським, прийнято. 
  2. Пархоменко Олександра додала, що доцільно зрівняти кількість очок, які приносять спортсмени в категоріях  Ж-35 та Ч-40. Пропозицію одноголосно підтримано. 

Прийнято рішення: 1 місце в категорії Ж-35, Ч-40 приносять по 30 очок, далі згідно таблиці.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.