Протокол засідання Робочої групи Комітету СРП ЛРУ від 16.12.2021

Документи радіоспорту

Дата проведення: 16 грудня 2021 року
Місце проведення: в режимі скайп-конференції
Присутні: М.Іванчихін, В.Колодяжний, С.Зеленський, М.Веліканов, Н.Веліканова, Л.Панчук, М.Редька, В.Якименко, О.Іванько, Л.Зикова, І.Шевчук, С.Щербань, Я.Петровська – на всіх питаннях, що розглядались.

З.Пеля, Ю.Давиденко – питання 1, 2.

Ж.Бєлаш – питання 3.
Питання, які розглядали:

  1. Про перспективи вступу до Всеукраїнської громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості ветеранів фізичної культури і спорту.
  2. Про лист Голові Комітету СРП ЛРУ від спортсменів команди міста Києва.
  3. Інше.
  1. Про перспективи вступу до Всеукраїнської громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості ветеранів фізичної культури і спорту.
    Слухали: Миколу Іванчихіна, який довів інформацію про перспективи вступу до Всеукраїнської громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості ветеранів фізичної культури і спорту, що дасть можливість
    забезпечити частковим фінансуванням спортсменів СРП ветеранських категорій для участі в міжнародних змаганнях. Для цього необхідно створити і зареєструвати всеукраїнську федерацію ветеранів радіоспорту.

    Виступили: Юрій Давиденко, який запропонував опрацювати наявну нормативну базу з даного приводу, які умови вступу та оцінити реальні шанси фінансування ветеранів нашого виду спорту.
    Микола Іванчихін зобов’язався допрацювати це питання та про результати повідомити додатково.
  1. Про лист Голові Комітету СРП ЛРУ від спортсменів команди міста Києва.
    Слухали: Миколу Іванчихіна, який повідомив про письмове звернення від спортсменів команди міста Києва до голови Комітету СРП ЛРУ про надання офіційної інформації щодо окремих питань діяльності Комітету СРП
    ЛРУ. На вказане звернення головою Комітету СРП ЛРУ надана офіційна відповідь від 12 грудня 2021 року.

    Виступили: Юрій Давиденко, який пояснив, що текст звернення підготовив він і висловив незадоволення змістом отриманої на нього відповіді, оскільки вважає, що внаслідок прийнятих Комітетом СРП окремих
    рішень порушуються права спортсменів команди міста Києва. Також запропоновував визнати недійсними проведені 11.11.2021 та 16.11.2021 в режимі скайп-конференції відкриті Збори представників Комітету СРП ЛРУ
    та провести очні збори представників Комітету СРП ЛРУ. Голова Комітету СРП ЛРУ Микола Іванчихін та керівник групи юридично-правової підтримки Комітету СРП ЛРУ Василь Колодяжний, з посиланням на діючі нормативні акти ГО «ЛРУ» та Комітету СРП ЛРУ, прокоментували відповідь на письмове звернення та пояснили, що в зборах
    представників Комітету СРП ЛРУ та подальших засіданнях Робочої групи Комітету СРП ЛРУ приймали участь і голосували представники міста Київ. А рішення цих зборів прийняті більшістю голосів. Проведення позачергових Зборів представників Комітету СРП ЛРУ не передбачено чинними Положенням про Комітет СРП ЛРУ. Давиденку рекомендовано опрацювати і надати письмові пропозиції щодо внесення змін в Положення про Комітет СРП ЛРУ.

3. Інше.

Слухали: Іванчихіна Миколу, який повідомив, що від старшого тренера юнацької збірної команди України зі спортивної радіопеленгації (тренера Хмельницької області) Людмили Панчук надійшла заява з проханням

розглянути поведінку та вжити дисциплінарних заходів щодо спортсменки Бєлаш Жанни, яка вдалася до навмисного наклепу та образ і розмістила в міжнародній соціальній мережі Інстаграм неправдиву інформацію щодо її тренерської діяльності. Аналогічна заява надійшла на адресу старшого тренера дорослої збірної команди України зі спортивної радіопеленгації.

Виступили: Зикова Л., Іванько О., Щербань С., Якименко В, Колодяжний В., Зеленський С., які висловили аргументовані обурення проступком Бєлаш та засудили її поведінку.

Бєлаш Ж. пояснила свою поведінку надмірною емоційністю та не думала, що це призведе до негативних наслідків.

Панчук Л. внесла пропозицію: за грубе порушення п. 6 обов’язків члена збірної команди України, до складу якої входить Жанна Бєлаш, дискваліфікувати дану спортсменку терміном на один рік з відстороненням від участі у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях.

Колодяжний В. запропонував аналогічну дискваліфікацію терміном на два роки.

Веліканов М. запропонував не застосовувати стосовно Бєлаш суворих дисциплінарних заходів.

10 присутніх на зібранні членів Робочої групи Комітету СРП ЛРУ (М.Іванчихін, В.Колодяжний, С.Зеленський, Л.Панчук, М.Редька, В.Якименко, О.Іванько, Л.Зикова, І.Шевчук, Я.Петровська) проголосували за пропозицію Людмили Панчук, один утримався (М.Веліканов).

Вирішили:

  • відсторонити Бєлаш Жанну від участі у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях (згідно з календарним планом спортивних заходів 2022 року) терміном на 1 рік;
  • зобов’язати Бєлаш Жанну спростувати в соціальній мережі оприлюднену нею неправдиву інформацію щодо тренерської діяльності Людмили Панчук та принести їй публічні вибачення.

переглянути протокол засідання >>>

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.