Щодо клопотання від 19.03.23 від Іванько Олексія

У відповідь на клопотання Олексія Іванько до членів СРП спільноти та Голови Комітету СРП ЛРУ (переглянути тут), розуміючи ціль та бажання по цьому зверненню, повідомляю наступне:

Відповідно до пункту 5.4 “Положення про Комітет СРП ЛРУ позачергові Збори активу скликаються при наявності обставин, що стосуються суттєвих інтересів членів СРП-спільноти, протягом 7 (семи) календарних днів з моменту виникнення таких обставин або з дати, коли стало відомо про них.” Підняте Олексієм питання не може вважатися новою обставиною, адже термін давності цього питання має історію вже кількох місяців у вигляді обговорень в telegram каналі Робочої групи. Враховуючи вище наведену причину, умови для скликання Головою позачергових загальних Зборів, відсутні. Більш обґрунтоване пояснення від Президента Федерації Радіоспорту Вінницької обл. Колодяжного Василя Васильовича (переглянути тут)

Що стосується безпосередньо прямої теми клопотання – “За повернення рейтингу та принципів комплектування збірної команди України 2021 року, для комплектування збірної команди України у 2023 році.” Дане звернення, на мій погляд, є повноцінна обґрунтована пропозиція яка безперечно варта розгляду та голосування на наступних загальних Зборах СРП-спільноти. Пропоную автору звернення надати її в визначенні терміни у відповідності до п. 5.3 Положення про Комітет СРП ЛРУ.

Дякую за звернення та виконану роботу!

З повагою

Голова Комітету СРП Сергій ЗАПОРОЖЕЦЬ

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.