Відкриті збори представників СРП ЛРУ / 11.11.2021

Документи радіоспорту

Протокол відкритих зборів представників СРП ЛРУ

Дата проведення: 11 листопада 2021 року

Місце проведення: в режимі скайп-конференції

Присутні: М.Іванчихін, С.Зеленський, В.Колодяжний, М..Веліканов, Л.Панчук, М.Редька, В.Якименко, О.Іванько, Л.Зикова, С.Щербань,  І.Шевчук, З.Пеля, О.Пархоменко, Я.Петровська.

Питання, які розглядали:

  1. Звіт старшого тренера дорослої збірної команди О.Пархоменко.

О.Пархоменко підвела підсумки спортивного сезону 2021, розповіла про успіхи команди, відповіла на додаткові запитання. Виділила  зауваження по відбіркових стартах 2021 року, а також внесла пропозиції на 2022 рік. 

  1. Звіт скарбника Л.Зикової
  2. Звіт старшого тренера юнацької збірної команди Л.Панчук.

Л.Панчук підвела підсумки спортивного сезону 2021, розповіла про успіхи команди, виділила результати окремих спортсменів. 

  1. Звіт голови комітету СРП ЛРУ М.Іванчихіна

М.Іванчихін підвів підсумок спортивного сезону 2021 року, а також розповів про майбутні змагання і плани на 2022 рік. Відмітив технічну підготовку команд, їх забезпечення передавачами; розповів про важливість передачі досвіду від досвідчених спортсменів до юнаків.

  1. Склад Комітету СРП ЛРУ на 2022-2023 роки

Голосуванням обрано склад Комітету СРП ЛРУ на 2022-2023 роки:
-Микола Іванчихін – голова Комітету;
-Сергій Зеленський – заступник голови Комітету;
-Яна Петровська – секретар;
-Лілія Зикова – скарбник;
-Людмила Панчук – старший тренер юнацької збірної команди України;
-Ігор Лазарев – член робочої групи 1-го регіону IARU;
-Ігор Шевчук – голова колегії суддів СРП;
-Василь Колодяжний – голова групи юридично-правової підтримки;
-Олександр Марчук – адміністратор офіційного сайту та голова рейтингової групи.

Голосування за старшого тренера дорослої збірної команди України вирішено перенести на наступний збір представників СРП ЛРУ.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.