Протокол засідання робочої групи Комітету СРП ЛРУ / від 04.08.2021

Документи радіоспорту

Дата проведення: 4 серпня 2021 року

Місце проведення: в режимі скайп-конференції

Присутні: М.Іванчихін, С.Зеленський, В.Колодяжний, М.Веліканов, Л.Панчук, Л.Зикова, О.Іванько, М.Редька, І.Шевчук, С.Щербань, В.Якименко, З.Пеля, О.Пархоменко, Я.Петровська.

Питання, які розглядали:

  1. Про підрахунок рейтингу спортсмену Д.Дворнікову по категоріям Ч-19 та Ч-21.
  2. Затвердження списку дитячої збірної.

1. Тренер Донецької області, Іванько Олексій, описав ситуацію щодо Дворнікова Данила, який протягом відбіркового сезону 2021 року біг по категорії Ч-21 (брав 5 лис), одночасно з тим виконував програму категорії Ч-19 (4 лисиці). В останньому рейтингу його результати не були підраховані для категорії Ч-19. Дане питання було виставлено на голосування:

8 членів РГ проголосували за те, щоб залишити результат Дворнікова Данила в рейтингу Ч-19 та Ч-21. Один член РГ проголосував проти. Пархоменко Олександра виступила проти голосування по даному питанню.

2. По другому питанню тренер дитячої збірної команди, Панчук Людмила, доповіла про те, що одна спортсменка з категорії Ж-16 відмовилась від участі у Чемпіонаті Європи в Болгарії. Через відсутність запасних спортсменок в категорії Ж-16, було запропоновано обрати на це місце Іщук Вікторію (запасну спортсменку з категорії Ж-14). Дане питання було виставлено на голосування та підтримано одноголосно.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.