Протокол робочої групи Комітету СРП ЛРУ від 14 квітня 2018 року

Документи радіоспорту

ПРОТОКОЛ

засідання робочої групи Комітету СРП ЛРУ

Дата проведення: 14 квітня 2018 року (м. Луцьк)

Присутні: 1. Іванчихін М. 2. Зеленський С. 3. Веліканов М. та в режимі скайп-конференції: 4. Колодяжний В. 5. Давиденко Ю. 6. Щербатюк Н. 7. Іванько О. 8. Зикова Л. 9. Якименко В.

Питання, що розглядались :

1. Доповнення до принципів відбору до складу дорослої збірної команди України в частині, що стосується рейтингу.

2. Питання бронювання квитків на ЧС-2018.

По першому питанню надійшло дві пропозиції:

1. Результат виступу спортсмена іншої вікової категорії зараховується в рейтинг категорії Ч/Ж21 за умов заявки даного спортсмена в категорію Ч/Ж21 (з дотриманням правил змагань) та виконання програми для Ч/Ж21. При цьому його результат буде зарахований та внесений в рейтинг всіх категорій, які відповідають його віку.

2. Рейтинг категорій Ч21, Ч40 (Ж19, Ж21, Ж35) об’єднувати за умов загального жеребкування даних категорій та виконання однієї програми, не залежно від того, в яку категорію заявився спортсмен.

Примітки:

– у будь-якому з цих варіантів очки ВСМ спортсмена будуть зараховуватись згідно з протоколом змагань в тій категорії, в якій заявився та виступив даний спортсмен;

– у разі прийняття варіанту №1, результати ЧУ в Херсоні спортсменів, які були заявлені в категорію Ч40 (Ж19 і Ж35), будуть зараховані в рейтинг категорії Ч21 та Ж21 відповідно

Результати голосування: за варіант № 1 – 6 голосів, за варіант № 2 – 3 голоси.

Таким чином, прийнято рішення, що результат виступу спортсмена іншої вікової категорії зараховується в рейтинг категорії Ч/Ж21 за умов заявки даного спортсмена в категорію Ч/Ж21 (з дотриманням правил змагань) та виконання програми для Ч/Ж21. При цьому його результат буде зарахований та внесений в рейтинг всіх категорій, які відповідають його віку.

Очки ВСМ спортсмена зараховуються згідно з протоколом змагань в тій категорії, в якій заявився та виступив даний спортсмен.

Результати ЧУ в Херсоні спортсменів, які були заявлені в категорію Ч40 (Ж19 і Ж35), зараховані в рейтинг категорії Ч21 та Ж21 відповідно.

По другому питанню старшим тренером збірної Колодяжним В.В. доведено список спортсменів та візитерів, що підтвердили бажання бронювати авіаквитки. До 17 квітня підтверджуємо заявку в авіакомпанії (виконавець Якименко В.Г.).

26 квітня сплачуємо депозит в розмірі 20% вартості квитків. До вказаного терміну всім, хто підтвердив бронювання, необхідно передати кошти Колодяжному В.В.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.