Протокол засідання робочої групи комітету СРП ЛРУ від 21.01.2021

Дата проведення: 21 січня 2021 року

Місце проведення: в режимі скайп-конференції

Присутні: М.Іванчихін, С.Зеленський, В.Колодяжний, М.Веліканов, Л.Панчук, М.Редька, В.Якименко, О.Іванько, Л.Зикова, С.Щербань, І.Шевчук, З.Пеля, О.Пархоменко, Я.Петровська.

Питання, які розглядали:

  1. Про проведення Чемпіонату України (дорослі, юніори, юнаки) зі спортивної радіопеленгації у вправі «Спринт» та Кубку України на середніх дистанціях у м. Херсон.
  2. Про перехід спортсмена з одного клубу в інший.
  3. Про включення секретаря Комітету СРП Петровської Яни до складу робочої групи
  4. Стартові внески, членські внески в ЛРУ
  1. Слухали: Олексія Іванька, який висловив свою думку про недоцільність проведення чемпіонату України в ранній період. Також проти проведення даного чемпіонату виступили Олександра Пархоменко, Надія Веліканова, Ігор Шевчук, Лілія Зикова, Зиновій Пеля.

Сергій Зеленський запропонував провести даний страт в інші терміни. Вирішили: перенести дату проведення Чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації у вправі «Спринт» у м. Херсон на невизначений термін та даний старт не вважати рейтинговим (протокол засідання РГ СРП від 28.12.2020 р.). Рішення було прийняте одноголосно.

  1. По даному питанню було обговорено ситуацію переходу спортсмена з одного колективу в інший та визначено алгоритм переходу:
    – заява спортсмена про відмову від членства в колективі;
    – заява спортсмена про прохання прийняти до складу новообраного колективу;
    – фігурація прізвища першого тренера у всіх документах;
    – перехід спортсмена здійснюється тільки по закінченню сезону.
  1. Виступив Микола Іванчихін, який повідомив, що надійшла заява від Людмили Панчук з проханням включити до складу робочої групи секретаря Комітету СРП Яну Петровську, представника Хмельницької області з правом голосу. Дане прохання задовільнили одноголосно.
  1. Лілія Зикова виступила з пропозицією, що при несплаті членських внесків в ЛРУ та в Комітет СРП стягувати подвійний стартовий внесок, а також організатори змагань зобов’язані сплатити 20% від подвійного стартового внеску в Комітет за учасників, які не є членами ЛРУ та Комітету СРП. Пропозицію підтримано.

Людмила Панчук наголосила, що інформація про суми стартових внесків для членів Комітету СРП та ЛРУ та осіб, які не є членами даних організацій, повинна висвітлюватися в кожному бюлетені чемпіонатів України. Пропозицію підтримана одноголосно.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.