Протокол засідання робочої групи представників СРП ЛРУДата проведення: 12 лютого 2022 року

Місце проведення: в режимі скайп-конференції
Присутні: М.Іванчихін, В.Колодяжний, С.Зеленський, М.Веліканов, Л.Панчук, М.Редька, В.Якименко, О.Іванько, Л.Зикова, З.Пеля, С.Щербань, І.Шевчук, Я.Петровська, Ю.Давиденко, С.Майборода, О.Пархоменко, І.Лазарев, В.Гнєдов, Л.Запорожець.
Питання, які розглядали:
1. Іванчихін М. повідомив, що було обрано нового Голову Департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту. Ним став Стеценко О.В.
2. Виступив Ігор Лазарев та надав наступну інформацію:
На зібранні РГ IARU було озвучено місця проведення наступних Чемпіонатів Світу:
Чемпіонат Світу (юнаки) 2023р. – Польща;
Чемпіонат Світу (юнаки) 2024р. – Росія.
Чемпіонат Світу (дорослі, юніори) 2023р. – Чехія;
Чемпіонат Світу (дорослі, юніори) 2024р. – Угорщина;
Чемпіонат Світу (дорослі, юніори) 2025р. – Литва.
Було наголошено, що РГ IARU буде розглядати зміни в правилах, що стосуються певних дисциплін та категорій.
Було обговорено бюлетень 20 Чемпіонату Світу зі спортивної радіопеленгації серед дорослих та юніорів (2022р.), який буде проведено у Сербії. Іванчихін М. сказав, що запропоновані організаторами стартові внески є занадто високими для спортсменів з України та наголосив, що буде доцільно зв’язатися з організаторами чемпіонату та РГ IARU з проханням зниження суми стартових внесків. Лазарев І. взяв на себе зобов’язання, написати лист та відправити оорганізаторам змагань.
3. Положення про Комітет СРП ЛРУ.
Колодяжний В. запропонував обрати один з двох варіантів Положення і взяти його за основу, та вносити пропозиції щодо змін і правок.
Після довгої дискусії було вирішено організувати Робочу групу з розробки єдиного Положення, до якої увійдуть: Давиденко Ю., Колодяжний В., Панчук Л., Шевчук І., Фурса О. Пропозицію підтримано одноголосно.
Даною Робочою групою орієнтовно до 22.02.2022 буде допрацьовано і розроблено Положення про Комітет СРП ЛРУ, до якого в разі потреби будуть внесені правки.
4. Про Клопотання від Федерації радіоспорту м. Києва.
На голову Комітету СРП ЛРУ надійшло клопотання від Федерації радіоспорту м. Києва з проханням додати до розгляду на засіданні Робочої групи Комітету СРП ЛРУ питання щодо відміни дискваліфікації спортсменки Бєлаш Ж.
Колодяжний В. наголосив про недоцільність розглядати дане питання, так як в ході його прийняття не було порушенно чинне Положення про Комітет СРП.
Виступив Іванько Олексій, який наголосив на неможливість відміни покарання спортсменки за недостойну поведінку.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.